Kuroshitsuji, az anime – első ránézésre

Ilyet se csináltam még… tegnap kb. félpercenként frissítettem a Tokyotoshot, hogy feltették-e már :D. Aztán olyan fél 10 fele végre fent is volt és még este megnéztem *-*.

A grafika egyszerűen gyönyörű… minden apró részletre figyeltek és végül Sebastiannak sem lett olyan fura feje, mint amilyennek az előzetes képek alapján tűnt.

Kicsit naív voltam, azt hittem, hogy az első rész még teljesen a manga alapján fog menni, de tévedtem, elég sokmindent megváltoztattak. Már a kezdő képsorok is mások, egy rövidebb beszélgetést hallhatunk Ciel és Sebastian egyeszségéről. Aztán jön az opening, ami mind zeneileg, mind képileg tetszik. Ezután végülis majdnem ugyanaz, mint a manga, Sebastian megy felébreszteni Cielt… annyi különbség van, hogy Ciel Sebastian után dob egy darts nyilat, amit ő cool-osan elkap. Láthatjuk, ahogy a  ház többi alkalmazottja bénázik, Sebastian pedig milyen ügyes^^. Utána megérkezik az olasz vendég és innentől elkanyarodik a mangától. Eleve nem Sir Clauset látjuk, aki egyébként egy kedves, idősebb úr és Ciel üzleti partnere, valamint néha besegít neki. Helyette kapuk egy kissé fiatalabb embert, aki nem hogy nem olyan kedves, még tervez is valamit Ciel ellen, amire Sebastian természetesen rájön és a végén jól ráijeszt szegény manusra (itt a kazános jelenet tiszta Sweeney Todd fíling :D). Megjegyzem, a vacsorás részt benne hagyták, így láthattuk, ahogy Sebastian megmenti a helyzetet és leszedi az asztalról a terítőt. Na és persze az ending… az egyszerűen cuuute <3.

Szóval a változtatások arra szolgáltak, hogy darkosabbá tegyék az első részt (meg kicsit jobban kiemelték Maylene rajongását Sebastian iránt).

Eddig mindenesetre nálam nagyon is nyerő az anime és ha a továbbiakban is ilyen jól változtatják meg a sztorit, akkor még nagy kedvenc is lehet a manga mellett :3. Bár remélem, hogy a Hasfelmetsző Jack arc bekerül és nem nagyon piszkálnak bele, mert az úgy tetszett, ahogy van (max. az animében kevésbé lesz véres). A seiyuuk nagyon ott vannak, Sakamoto Maaya-nak nagyon örülök, illik Cielhez^^.

Még az előzetesről annyit, hogy úgy tűnik, átugorják a 2. fejezetet és egyelőre nem lesz Elizabeth, hanem helyette Ciel elrablása… valószínűleg 3. és 4. fejezet is a következő részben lesz. Meg persze ez azt jelenti, hogy egy kis időre Madame Red is fel fog bukkanni (Paku Romi~~~).

Hmm… lehet, hogy részenként fogom blogolni, de nem ígérem^^.

Előzetes:

Opening:

6 hozzászólás

 1. én most fogom megnézni du,már lennvan XD … úgynézki megvan a kövi sori,amit minden héten nézni kell? XD,hajjaj ,hogy fogok én így tanulni lol … képek alapján amúgy tényleg királyul néz ki ^.^

 2. Na most ráfaragtál Leara, hogy így dicséred, mert át fogok menni hozzád megnézni vmikor >DD Persze csak amikor éppen nem zavarok *pirul*

 3. Ubul: nézd is, mert jóóóóóó :3.

  Kayley: te sose zavarsz^^.

 4. OGMWFT, van már első rész? Hmm, leszedem és meg is nézem, amint sikerült feldolgoznom a Blícs manga okozta heti traumát… :3

 5. “Yeah, suliban vagyok”, így végre el tudtam olvasni. 😀 Hát igen, nem sok volt a mangából, de jó volt azért. 🙂 Reméljük hogyha eltér végig, akkor olyan lesz mint az FMA, ahol manga is anime is csúcs. 😀 Amúgy a grafika tényleg gyönyörű. *-* Sakamoto Maaya meg még talán mélyebb hangon beszél, mint az előzetesben, de tényleg nagyon jó Cielnek. 🙂 A terítő lerántós jelenet meg nagyon állat így animélva. *___*
  Várom a többi rész blogját is majd ^^, na meg a sok sok avatart. 😀
  *megy vissza programozni :’S*

 6. FMA-ból csak a movie nem volt csúcs, de az nagyon 😀 (legalábbis nálamXD). A terítős jelenet meg az egyik legjobb^^.
  Igyekszem majd végig blogolni, avatart meg még szép, hogy csinálok :D.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: