Kuroshitsuji 5. rész


Lehull a lepel…

Az első jelenetben rögtön láthatjuk, hogy Hasfelmetsző Jack talált magának egy újabb áldozatot. A további történetről most nem írnék, legalábbis a beszélgetésekről, mert most nem ez a lényeg :D. Hanem az, hogy végre kiderült, hogy kik állnak a gyilkosságok mögött: Madam Red és Grell.
Grell egy shinigami, aki Madam Red mellé szegődött és segített neki a gyilkosságok elkövetésében. Madam Red először meg akarja ölni Cielt, de aztán felrémlik előtte a nővére (Ciel anyjának) a képe és nem bírja megtenni, hisz mégis szereti. Grell ezért csalódik benne és megöli. Itt Grell kis játékszerének segítségével bepillantást nyerhetünk Madam Red múltjába, amit elég gyorsan összefoglaltak, én azt hittem, hogy fog legalább kapni egy fél részt :D. Szóval… Angelina mindig is utálta a vörös haját, amit az apjától örökölt. Egy nap az apja bemutatta neki és a nővérének Phantomhive grófot, aki megdícsérte a haját, így ezek után már nem utálta, sőt bele is szeretett a grófba. Ám a sors közbeszólt, ugyanis Phantomhive gróf Angelina nővérét vette feleségül. Őt viszont ez annyira nem borította ki, hisz imádta a nővérét és örült, hogy az a két ember, akit a legjobban szeret boldog. Nem sokkal később orvos lett, férjhez ment és terhes is lett. Az élete már-már tökéltesnek tűnt, hiába volt még mindig szerelmes Phantomhive-ba. Egy nap viszont baleset érte őket… a férje meghalt, a kisbabát elveszítette és a sérülése miatt többé nem is lehet terhes. Itt kihagytak egy jelenetet, amit szerintem érdemes lett volna beletenni… a mangában ugyanis mutatják, hogy a nővére látogatta és hogy próbálta felvidítani, ami sikerült is… itt hívta meg Madam Redet Ciel 10. születésnapi partijára. El is fogadta a meghívást, ám mire odaért, a Phantomhive ház lángokban állt… Ann az egyik pillanatról a másikra elvesztett mindenkit, akit szeretett (Cielt nem találták sehol).
Szépen lassan azért összeszedte magát és visszament praktizálni… ekkor jött egy prostituált, aki teherbe esett és el akarta vetetni a picit… itt borult ki végleg Madam Red… miért van az, hogy mások, akiknek nem kell, nem érdemlik meg, meglehet mindenük, míg ő elveszített mindent? Az első áldozata pedig ez a prostituált lett… Grell pedig figyelte egy ideje és itt szegődött hozzá.
Nem sokkal később Ciel is előkerült, Sebastiannal az oldalán. Madam Red először örült neki, ám később olyan gondolatok kezdtek el járni a fejében, hogy miért van az, hogy ez a gyerek életben van, míg a szerelme meghalt?

Nagyon tetszett, hogy ezt a visszaemlékezést úgy csinálták meg, mintha tényleg valami régi filmet néznénk vissza. Az akciójeleneteket pedig öröm volt nézni, az animáció nagyon jól sikerült. Valamint nem hagyták ki a cicás jelenetet, csak szvsz így nem ütött akkorát, mintha előtte benne lett volna a sorozatban az 5. fejezet is, ahol kiderül, hogy Sebastian cica mániás és szinte elolvad tőlük.

Fukuyama Junnak pedig nagy gratuláció jár, remekül hozta a ferdehajlamú-pszicho Grellt is :D.

Következő részben démon vs. halálisten… jó kis rész lesz :).

Egy kis megjegyzés: nem tudom hány részes lesz a sorozat, de ha ilyen tempóban haladnak, akkor akár Agniék is beleférnének… bár annyira nem számítok rájuk, mert a seiyuu listán nem szerepelnek.

U.i.: nem tudom vannak-e olyanok, akik várják ezeket a bejegyzéseket, mert szerintem nincsenek, de azért szólok, hogy jövő héten hülye suli lesz, szóval valószínűleg csak délután-este fele várható a 6. részről a kis leírásom^^.

5 hozzászólás

 1. Júúúj, Fukuyama Jun isteni!! *-*
  A cicás jelenet nagyon édes volt de tényleg még jobb lett volna úgy, ha az előző részekben valahol benne van az 5. fejezet. Én még reménykedem h beteszik valahova az animéba. :/
  A grafika meg gyönyörű, kifogástalan még mindig. :3

 2. Most olvasom az utóiratot. Én várom a bejegyzéseket, mindig lesem a blogod. ^^

 3. várni várom én is,csak nem mindegyiket olvasom el “még”,pl ezt is,max kommenteket XD,mert nem néztem még meg :$ és nagy valószínűséggel még jó ideig nem fogom,mert mostmár kezdenek torlódni az egyetemen a kötelező dolgok >.<

 4. Én is várom a bejegyzést… a 6os rész olyan beteg volt 😀
  Kivi vagyok mit írsz Grellre XD
  “Anata no kodomo nara umeru kiga suru” vagymire főleg 😀

 5. Grell olyan beteg :D. Már megnéztem én is (alig vártam, hogy lássam Sebastiant, miközben Grell beszólogat neki :D). Bejegyzést még nem írok róla, mert várom a jó minőségű RAW-ot a screenshotok miatt. Amúgy szerintem sokan bevállalnák azt, amit Grell mondott neki :D.
  Örülök, hogy várjátok a bejegyzéseket^^.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: