Kuroshitsuji 6. rész

bscap231
Még mielőtt valaki megkérdezi: igen, nem mentem suliba, inkább aludtam :D.

Minden ott folytatódik, ahol az előző rész véget ért: Grell még mindig odavan Sebastianért és örül, hogy harcolhat vele. A küzdelem során “jobbnál jobb” ajánlatokat tesz Sebas-channak (ahogy ő hívja :D), de ő ezekért nem igazán rajong. Grellnek sikerül megsebeznie és alig várja, hogy lássa a drámai emlékeit, de nagy bánatára nem lát mást, csak a házban szolgáló embereket, ahogy bénáznak :D. (Megjegyzem, hogy mióta Seb-chan itt beszólt, hogy az emlékeiért többet kell fizetnie, azóta érdekel nagyon a múltja. Meg persze az eddigi beszólásai miatt, mint pl. hogy táncolt a Schönbrunni kastélyban, hogy 100 évvel ezelőtt milyen másak voltak a fegyverek, stb… 100%, hogy nem Ciel az első, akivel egyezkedett :D). Sebastian közben összeszedi magát és jól szétveri Grell drágalátos arcocskáját. Már épp készülne megölni, amikor megjelenik egy William nevű halálisten, hogy magával vigye Grellt. Itt látszódik, hogy a halálistenek és a démonok nem igazán rajonganak egymásért.

Pár nappal később eltemetik Madam Redet… Cielnek van itt egy jó kis belépője, aztán egy vörös ruhát terít a Madamra, mert az sokkal jobban áll neki, mint a fehér.
Ciel csináltatott egy sírt Hasfelmetsző Jack utolsó áldozatának is, ha már nem tudta megmenteni. Sebastian kérdőre vonja, hogy miért nem lőtt, amikor a Madam megtámadta (ebből kiderül, hogy az előző részben hiába tűnt úgy, mintha tényleg aggódna a fiúért, inkább csak azért kiabált, mert volt nála egy fegyver, amit használhatott volna…).  Ciel azt mondja, hogy azért, mert ez Sebastian dolga és azért nem hagyta, hogy megölje Madam Redet, mert látta a kétséget a szemében.
Itt egy kicsit többet megtudunk a kettejük közötti egyezségről: Sebastiannak az élete árán is meg kell védenie Cielt, mert ha nem teszi, azzal megszegi az alkujukat.
A rész pedig azzal ér véget, hogy Ciel újabb parancsot ad Sebastiannak: soha nem árulhatja el, történjék bármi. Sebastian arcán megjelenik a szokásos gonoszkás mosoly és mondja magában, hogy addig vele marad, míg nem hallja az utolsó “sakk-matt”-ot.

Még mindig örülök, hogy nem húzzák az időt, a Grell harcot is elég hamar lerendezték. Kíváncsi vagyok, hogy az animében fogjuk-e még látni őt vagy Williamet (mangából most nem akarok spoilerezni :D).

A következő rész fillernek tűnik, arra még nem jöttem rá, hogy csak valami egy részes lesz vagy esetleg egy hosszabb. Viszont az 5. fejezet hiányzik, több cicát akarooook~~~, jó lenne látni Sebastian kis barátnőjét^^. Valamint van a Lizzy mamás fejezet is, remélem azt sem hagyják ki… viszont van egy olyan érzésem, hogy nem fogjuk látni Somat és Agnit :S, max. egy második évadban.

bscap229 bscap230 bscap232 bscap233 bscap234 bscap235 bscap2361 bscap2383 bscap2391

Előzetes:
bscap240 bscap241 bscap242

Egy hozzászólás

  1. Jó rész volt ismét. 😀 A Grell harc nem is volt elsietve, nem is volt elhúzva, pont jó lett. Fukuyama Jun megint elkápráztatott, ahogy a szétvert arcú, jajgató, fejbe taposott Grellt alakította. XD
    És akkor elkezdik a fillereket, remélem jók lesznek. Én az 5. fejezetben még mindig reménykedem. :3

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: