Jó és rossz HxH hír

No, hát kezdjük a jó hírrel: a többi shounen sorozathoz hasonlóan a Hunter x hunter is kap egy mozit. Remélem valami eredeti sztori lesz… a Hunter x huntert még akkor is szívesen megnézem, ha valami lapos sztorit hoznak össze hozzá :D.

Na, és akkor a rossz hír: a manga megint szünetelni fog :S. Igen, persze pont most, amikor végre megint volt Kurapica T___T. Mondjuk ebből a hírből számomra nem derült ki, hogy mennyi szünetre menne a manga, bár ezt eddig sem lehetett előre tudni, szerintem viszont most nem kell majd 1-1,5 évet várnunk a következő fejezetre. Annak örülnék, ha csak olyan szünetet venne ki, mint Miwa Shirow szokott a Dogs mangánál: 1-1 kötet megjelenése előtt átrajzol egy csomó mindent, ezért mindig tart 1 hónap szünetet (elvileg pont a jövő hónapban jelenik meg a HxH 30. kötete). Bár gondolom ha ilyen rövidebb szünetre menne, akkor már most írnák, hogy melyik számban fog a következő fejezet megjelenni. Na mindegy, csak annyit tehetünk, hogy reméljük ez a szünet most tényleg nem lesz olyan hosszú :S. Ha más nem is, de addig legalább ott van az új sorozat~.

3 hozzászólás

  1. Mit lehet erre mondani? Fail. Érdekes, hogy Togashi bármit megtehet a JUMP-nál, ők meg engedik, hogy évekre abbahagyja a készítést. Movie-t csinálni meg tök fölösleges. Gondolom összehoznak valamit amit majd nem lehet beilleszteni a történetbe ahogy a DBz-nél is lenni szokott.

    Új ch. Megint jött egy tucat új szereplő.. akkor most őket fogja vadászni a Zodiac? Cool..

  2. Még jó, hogy 300 fejezet előnye van a mangában. Három év folyamatos gyártás lenne kb. míg beérnék mangát. De ha Togashi megint kihagy éveket akkor más lesz a helyzet.

    • Nem hiszem, hogy most olyan hosszú szünetre menne. Én még mindig azt gyanítom, hogy most rajzol át néhány fejezetet a kötet megjelenése miatt + besegít a movie-ba.

      Az új fejezetet pedig még mindig nem olvastam el XD.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: