HxH Phantom Rouge trailer

Várom, várom, várom~~~ még akkor is, ha a végén ez se lesz több egy shounen movie-nál :D… mert hogy ennek fenn áll a veszélye akkor, ha nem Togashi kreálja hozzá a sztorit (bár állítólag valami alapötletet adott és azt bővítik ki, de én ennek addig nem hiszek, míg nem látom a saját szememmel az erről szóló cikket :D). A sorozatról pedig csak annyit, hogy a Phantom troupe rekviemje után én aztán rányomtam erre az adaptációra is a 10 pontot és a java még csak most jön… tudom, hogy elfogult vagyok vele, de őszintén szólva nincs még egy shounen, ami mostanában ennyire lekötne (még a One piece sem… a timeskip óta valahogy hiányzik belőle valami, pedig most még Law is sokat szerepel, őt pedig imádom… a HxH meg szünetel, mégis ennek a már párszor átnyálazott sztoriját kb. olyan izgatottan ülöm végig, mint amikor először láttam… aww, Togashi, gyere már és folytasd a mangát >__<). Ráadásul remekül ábrázolják a szereplők érzéseit, az 53. részben Kurapica igazi érzelmi hullámvasúton ment végig (de örülök, hogy Gonék lightos jelenetét sem vágták ki, kellett az egy ilyen komor hangulatú részbe :3).

A trailer alapján amúgy ígéretes mozinak tűnik ez, bár nem tudom mennyire örüljek annak, hogy nem a canon sztoriban látható először a 4-es phantom tag, valamint Kurapica flashbacket sem a mangában kapunk… bár Togashi nem is nagyon flashbackel XD. Na, de akkor jöjjön már a címben is említett trailer:

2 hozzászólás

  1. Gondolkodom,hogy belenézek az animébe. Melyiket ajánlanád az újabbat vagy a régebbit?

    • Hmm… nehéz kérdés, mert nekem a régi mindig is nagy kedvencem marad, viszont ez az új is nagyon összekapta magát… meg talán azért is érdemesebb talán ezt megnézni, mert elég valószínű, hogy tovább fogja vinni a sztorit, meg valamennyivel gyorsabban is halad :).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: