Fairy Tail 327. fejezet

Említettem már, hogy a Fairy tailnek vannak hibái és hülyeségei… Mashima sokszor vet fel érdekes dolgokat, amiknek végül a befejezésük nem lesz az (nakama power és egyebek…). Erre a fordulatra is sokan számítottak, de örülök, hogy ez most tényleg így lett… azt persze nem tudom, hogy innen merre megy majd tovább, igyekszem nem elvárni sokat, nehogy megint pofára essek, de a lényeg az, hogy a 327. fejezet EPIC lett… és ezen az sem változtat, ha ezután megint történik majd valami kevésbé érdekes (de remélem nem így lesz, vétek lenne egy ilyen fordulatot elpazarolni). Mindegy, beszéljenek helyettem a (spoileres) képek :D.

Megjöttek a sárkányok!!!!!! Igaz, még csak úgy kb. 5 jött át a kapun, de ha Lucy-nak nem sikerül bezárnia, akkor jöhet mind a 10.000…
ft327_01

Ennek az első sárkánynak egyetlen lépése is nagy pusztítást végzett, mi lesz ha komolyan bedurvulnak?
ft327_02
Lényeg a lényeg: a Fairy tail manga most tényleg igazán érdekes irányba indult el (és persze, hogy most lett vége az animének, amikor ezeket a jeleneteket tök szívesen megnézném :D). És nem, nem hiszem, hogy most a nakama power bejönne és Natsu sem tudja magát annyira felspanolni, hogy megmentsen mindenkit… ugye, Mashima?

4 hozzászólás

 1. Volt már egy kis előre utalás, hogy most lesznek durva dolgok. Mikor, valamilyen időszálon, Levi írta a levelét.
  Remélem annál lesz kicsit több is, hogy Lucy majd Okabe/Homura/stb. módra addig fog időt utazni, míg egyszer megsikerül mentenie a világot.

  Én még mindig bízom Mashimában, és most számomra nem is a látványos dolgok a biztatóak, hanem az apróbb utalások, és nyitva maradó lehetőségek. Yukino és Mira csinálhatnak érdekes dolgokat. Eleve Levivel is kell valaminek történnie. És van még ezeken kívül is pár szál, amin folyik a történet.

  • Igen, kb. azóta érdekelt nagyon ez az arc, mióta Levi levelével volt egy előreutalás :D. De amikor megjött jövő Lucy, akkor felmerült bennem, hogy a segítségével talán megakadályozzák a dolgokat és nem fog semmi bekövetkezni abból, amiről a levél szólhatott.

   A lényeg az, hogy ez az arc most nagyon jónak tűnik és elég biztató a dolgok állása, nehezen lehet megtippelni, hogy merre fog haladni a sztori :D.

 2. Mi a véleményed a következő fejezetről?
  Végül összejött a szokásos mindenki kap egy ellenfelet oszt’ jól van forgatókönyv. De legalább nem egy egy elleni harcok lesznek remélhetőleg.
  Azért reménykedjünk, hogy sárkányok nem lesznek azok a szokásos ellenfelek. Bár az, hogy irányítva vannak megint csak levon a összértékből.
  A kapu is kicsit lehangolóan egyszerűen be lett zárva, de remélem lesz még valami szerepe.

  • Hát… csalódás volt :S. Mondjuk nem olyan nagy, mert már megszoktam, hogy a Fairy tailtől ne várjak semmit. A kapu bezárása nem volt semmi extra, végül is csak benyomták. Nem jött át végül túl sok sárkány, de azokat remélem nem fogják könnyen legyőzni. Meg azt is remélem, hogy most nem az lesz, hogy Natsu felspanolja magát, leveri jövő Rogue-t és még 1-2 sárkányt is pluszba…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: