Az a komornyik elhajózik

ks51
Elkészültünk az 51. fejezettel :). Már csak egy fejezet és vége a 11. kötetnek. Jó olvasgatást!

LETÖLTÉS

És ha már Kuroshitsuji: kiderült, hogy az új anime projekt egy TV sorozatot és egy OVA-t is is magába foglal. A TV sorozatban a cirkuszos arc lesz látható (éljen :D!), az OVA-ban pedig a murder mistery arc, aminek mi is pont nemrég fejeztük be a fordítását :). Reméljük sikeresek lesznek és ha mást nem, legalább OVA formában láthatjuk majd a későbbi arcokat is :)!

Ha pedig már folytatások… azt kell mondanom, hogy még csak az év kb. negyede telt el, de máris SOKKAL jobb az idei anime felhozatal, mint a tavalyi. Nem elég, hogy már eddig is voltak rendkívül élvezetes sorozatok a számomra (pl. Space Dandy, Inari Konkon Koi Iroha), de időközben olyan folytatásokat (DRRR! 2, Mushishi 2) és remake-eket (LoGH, Sailor Moon) ígértek be, amik már most lesöprik a tavalyi évben napvilágot látott animék nagy részét :).

2 hozzászólás

  1. Sailor Moon remake? Ó te jó ég kislánykorom kedvenc aminéje, kivácsi vagyok mi sül ki a dologból. Remélem jóóó lesz 😀

    • Bizony és nyáron már indul is :). Bevallom, én már nem sokra emlékszem a Sailor Moonból, szóval már csak ezért is várom a remake-et 😀 (elvileg ez valami mangahűbb feldolgozás lesz, szóval nem lesz annyi filler benne :D).

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: