Kuroshitsuji 7. rész

bscap237
Az első filler…

Ciel újabb megbízást kapott a királynőtől, ezúttal Houndsworth-be kell mennie megoldani egy ügyet és most a többieket is magukkal viszik (mármint Maylenet, Finny-t, Bardot és Tanaka-sant) Abban a városkában ugyanis fura dolgok történnek: különös halálesetek, melyeket úgy tűnik valamilyen kutya okoz (a rész során mutatják is, ahogy agyonvernek/más kutyákkal széttépetnek 1-1 ebet… azok a jelenetek fájtak, nem bírom én az ilyesmit T_T). Meg is érkeznek egy elég különös fazonhoz, akinek úgy tűnik az a szokása, hogy ostorozza a cselédlánytXD. Persze nem kell őt félteni, hisz korántsem tűnik olyan ártatlannak, mint az elején (ld. lábas jelenet :D). Lényeg a lényeg, amikor  egy újabb kutyát akarnak megöletni, Finny agyába bevillanak gyerekkori emlékei, amik nem tűnnek kellemesnek. A rész végén pedig Cielék elkapják a gyanúsítottukat, aki nem más, mint az a fazon, aki fogadta őket (a nevét nem sikerült megjegyeznem^^”). Csakhogy a rész végén valaki őt is megöli, szóval nem ő az igazi tettes. A cselédlány (Angela) pedig továbbra is rendkívül gyanúsnak tűnik.

Sebastian pedig nem szereti a kutyákat… persze nem amiatt, amire az ember először gondolna :D.
A rész fénypontja pedig akkor is Tanaka-san pizsiben… az a sapka :D.

Igazából nem volt rossz ez a rész, de nem volt meg az a Kuros hangulata, mint az eddigieknek. Egyelőre nem tartom túl jó ötletnek, hogy adjanak Finny-nek egy ilyen creepy múltat, egyszerűen nem illik hozzá, megszoktam, hogy ő egy vidám srác és kész, nem kell ráerőltetni valami borzalmat (persze azért remélem, hogy jól fog elsülni). A másik bajom a kiszámíthatóság volt… úgy tűnik próbálják a Hasfelmetsző Jackes részek sablonja alapján csinálni (ld. elkapnak valakit, de nem ő a gyilkos). Viszont ha tényleg Angela áll mindennek a hátterében, akkor elég csalódott leszek T_T. Meg persze az a fazon, akinek néha az árnyékát lehetett látni. Ha meg mégis ő lesz az, akkor remélem kap valami jó kis háttérsztorit.

Viszont +pont, hogy Angela hangja (ha nem vagyok süket) Yajima Akiko, aki a Gankutsuouban az egyik kedvenc szereplőmet, Haydeet is szinkronizálta *-*.

bscap2362 bscap144 bscap2384 bscap2392 bscap2401 bscap2411 bscap2421 bscap243 bscap244

Előzetes:
bscap245 bscap246 bscap247

5 hozzászólás

  1. Nekem nem teccett ez a rész =/
    (Hiányzik Grell T__T)
    Imádom a kutyákat, és… hát egyrészt ezért nem teccett a rész D:
    Meg… nemtom…
    Egyetlen egy screenshotot csináltam… eddigi részekből meg vagy 100at XD

    Soma-t akarom T__T (meg Grellt XD)

  2. Én még megvárom, hogy mi sül ki ebből :D. Amúgy igen… én is Somat akarok *_______*. Mindenkinek Grell hiányzik… én Williamet vártam mindig :D.

  3. Hát de Will még lesz XD Ő azé nem hiányzik XD

  4. Jó, de ő se régóta van benne (azóta egy fejezetben szerepelt össz-vissz, ha jól emlékszem… bár tény, hogy most lesz egy ideig :D). Grellt is biztos fogjuk még látni^^.

  5. Hmm, asszem gyorsan be kell hozzam a Kuroshitsuji lemaradásomat… ^^”

    Yajima Akiko meg WIN!

Hozzászólás